escort Beylikdüzü escort Ataköy escort Bakırköy escort Avcılar escort Şirinevler escort Bahçeşehir escort Merter escort Mahmutbey escort Kayaşehir escort Büyükçekmece escort Küçükçekmece escort Başakşehir escort Halkalı escort Esenyurt escort Sarıyer escort Bahçelievler escort Yenibosna escort escort Dubai berlin escort porno izle seks hikayeleri sex hikayeleri tr.link
17,9496$% 0.39
18,5499€% 0.62
1.031,97%0,22
2.868,44%1,37
434520฿%1.91007
34121Ξ%3.79433
HDP’nin İstanbul İl Kongresi dün terör örgütü PKK ve elebaşı Abdullah Öcalan sloganlarıyla gerçekleşti.Toplantıda konuşan terörist başının yeğeni olan HDP vekili Ömer Öcalan, skandal açıklamalarda bulundu.”İstanbul’da yürütülecek çalışmalarla daha fazla Kürt ve Kürdistani havası olacak.” diyen Öcalan, “Her zaman söylüyoruz; Kürtlerin yaşadığı en büyük kent İstanbul’dur. İstanbul da bizim için Kürdistan’dır.” ifadesini kullandı.
İTTİFAK ORTAĞI İYİ PARTİ’DEN TEPKİ
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem ise İstanbul seçimlerinde ittifak yaptıkları HDP’nin vekiline sosyal medya hesabından tepki gösterdi.Erdem, “Bu ülkenin adı Türkiye Cumhuriyeti’dir, bulunduğun yer de 1453’den bu yana İstanbul’dur! Haddini bil, otur aşağı!” dedi.
HDP İstanbul Kongresi’nde ‘Öcalan’ sloganları: PKK marşı okuyup ant içtiler HDP tarafından İstanbul’da düzenlenen dördüncü olağan kongrede, terörist başı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atıldı. Kongre salonundaki HDP’liler, bir de PKK marşı okuyup ant içti.
Çavuşoğlu’ndan ‘Ermenistan ile normalleşme’ açıklaması