İKİNDİ'YE 15:32
Kadıköy’de tedavi gördüğü hastanede 90 yaşında hayatını kaybeden eski Milli Savunma ve Milli Eğitim bakanlarından Nevzat Ayaz için Zincirlikuyu Camisi’nde tören düzenlendi.
Zincirlikuyu Mezarlığı’na getirilen Nevzat Ayaz’ın Türk bayrağına sarılı naaşı, polislerin omzunda Zincirlikuyu Camisi avlusundaki katafalka taşındı.
Cenaze töreni öncesinde Ayaz’ın eşi Sacide Ayaz, kızları Nesrin Öztemur ve Tülin Birol taziyeleri kabul etti. Eski İçişleri bakanlarından Mehmet Ağar da Sacide Ayaz’a başsağlığında bulundu.
Cenaze namazında Mehmet Ağar’ın yanı sıra Ayaz’ın başta damatları ve torunları olmak üzere yakınları, sosyal mesafe kuralına uyarak saf tuttu. Ayaz için namaz öncesinde dua edildi.
Namazın ardından polislerin omuzunda cenaze aracına taşınan Ayaz’ın cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile mezarlığında toprağa verildi.
Mehmet Ağar, cenaze töreni sonrasında yaptığı açıklamada, Ayaz’ın Türk idari ve emniyet hayatındaki görevleriyle iz bırakan bir kişilik olduğunu söyledi.
İstanbul’da 2 ayda 319 uyuşturucu satıcısı tutuklandı
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA